Supa de sparanghel cu smantana

Printeaza

Supa de sparanghel cu smantana din: sparanghel, făină, unt, smântână, ou, sare, zahăr.

Supa de sparanghle cu smantana

Ingrediente:

  • 400 g sparanghel
  • 30 g făină
  • 30 g unt
  • 100 g smântână
  • 1 gălbenuş de ou
  • sare
  • un praf de zahăr

Mod de preparare:

Sparanghelul se curăţă şi se taie bucăţi cu lungimea de 3 cm. Se fierbe până se înmoaie în apă fierbinte uşor îndulcită şi sărată.

Din unt şi făină se prepară un rântaş de culoare deschisă, se drege supa şi se mai fierbe câteva minute.

La servire se adaugă smântână amestecată cu gălbenuş de ou. (Supa va fi mai consistentă dacă se stinge cu supă de oase sau de.măruntaie de pui.)

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.