Reteta zilei: Tocana de miel cu morcovi si ierburi de provence
PrinteazaTocana de miel cu morcovi si ierburi de provence din: ulei de masline, rasol de miel, sare, piper, ceapa, morcovi, telina, pasta de tomate, ierburi de provence, usturoi, vin rosu, supa de pui, rosii, fasole.
Poate te intereseaza si:
- Tocăniţă de miel cu orez si usturoi
- Tocanita de miel cu legume si verdeata
- Tocanita de miel cu verdeata
- Tocanita de miel in stil asiatic
- Tocanita de miel
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 4 rasoale de miel
- sare si piper
- 1 ceapa, tocata
- 2 morcovi, decojiti și feliati
- 2 tulpini telina, feliata
- 2 linguri de pasta de tomate
- 1 1/2 linguri de ierburi de provence
- 4 căței de usturoi, tocat
- 1/4 ceasca vin rosu
- 1 1/2 cani supa de pui
- 1 cutie rosii cubulete
- 1 cutie fasole
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170C. Se încălzește uleiul într-o cratita la foc mediu-mare. Asezonati carnea cu sare și piper. Adăugați in cratita și rumeniti pe fiecare parte, aproximativ 4 minute. Pastrati deoparte.
Adaugati in cratita ceapa, morcov, telina, pasta de tomate, ierburi de provence, usturoi, sare și piper si gatiti aproximativ 5 minute.
Adăugați vin, amestecati bine. Adaugati supa, roșii și fasole, dati focul la mic, gatiti cateva minute.
Acoperiti apoi cratita si dati la cuptor aproximativ 1 1/2-2 1/2 ore. Serviti tocana calda.
Tocana de miel cu morcovi si ierburi de provence
Pofta buna!
Imi place tocana de miel