Drob de porc cu ciuperci
PrinteazaDrob de porc cu ciuperci din: ficat de pui, carne de porc tocata, ciuperci, ceapa verde, ceapa uscata, marar, oua, unt, faina, boia, sare, piper si ulei.
- 300 g ficat de pui
- 500 g came de porc tocata
- 400 g ciuperci
- 2 legături de ceapă verde
- 2 cepe uscate
- 1 legătură de mărar tocat mărunt
- 5 ouă
- unt şi făină pentru tavă
- puţină boia de ardei
- sare şi piper măcinat
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Curăţă ciupercile şi ceapa uscată, taie-le mărunt şi căleşte-le într-o tigaie în care ai pus puţin ulei. Adaugă ficăţeii şi căleşte-i.
Când se răcesc, dă totul prin maşina de tocat. Căleşte carnea.
Intr-un castron amestecă ficăţeii, carnea, ceapa verde, verdeaţa şi 4 ouă bătute. Condimentează cu sare şi piper după gust.
Unge cu unt şi tapetează cu făină o tavă de chec. Toarnă compoziţia şi introdu tava în cuptorul preîncălzit.
Lasă compoziţia să se rumenească puţin, apoi scoate tava şi unge drobul cu oul rămas, bătut împreună cu boiaua.
Coace din nou până când drobul prinde o crustă aurie.
Drob de porc cu ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- Drob Cu ficat porc si ciuperci
- Drob de ficat cu ciuperci





