Tocăniţă de miel cu orez si usturoi

Printeaza

Tocăniţă de miel cu orez si usturoi: carne de miel, ceapa, ulei, ardei gras, rosii, orez, patrunjel verde, sare, piper, cimbru, usturoi.

Ingrediente:Tocăniţă de miel cu orez si usturoi

  • 500 g carne de miel
  • 2-3 cepe
  • ulei
  • 1 ardei gras
  • roşii
  • 1 ceşcuţă orez
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi

 

Mod de preparare:

aşa: Carnea o speli, o porţionezi şi o înăbuşi în ulei cu puţină apă. Când este gata, o scoţi din vas. Cureţi ceapa, ardeiul, le speli şi le tai mărunt, apoi le înăbuşi în sosul rămas de la carne, le condimentezi cu sare, pi­per, usturoi, cimbru şi conti­nui fierberea.

Orezul îl speli, îl opăreşti, îl scurgi şi îl adaugi odată cu roşiile tăiate felii, când carnea este aproape fiartă.

Amesteci totul şi introduci în cuptor pentru 30 de minute. Când este gata, presari pătrunjel tocat fin. Serveşti tocăniţa caldă, cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.