Reteta zilei: Tarta cu zmeura si ciocolata

Printeaza

Tarta cu zmeura si ciocolata din: unt, zahar, ou, vanilie,faina, praf de copt, bezele, ciocolata, zmeura.

Ingrediente: 

  • 120gr unt
  • ½ ceașca zahăr
  • 1 ou
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 ceașcă de făină
  • 1 ceașcă graham, maruntit
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 200gr bezele
  • 50gr ciocolata
  • 1 ceașcă de zmeură
  • ¼ ceașca chipsuri de ciocolată

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Într-un castron mare bateți untul și zahărul împreună până se combină, apoi adăugați ou și vanilie și amestecați.

Se incorporeaza făină, graham și praf de copt.

Tarta cu zmeura si ciocolata

Împărțiți aluatul pe jumătate. Asezati jumătate din aluat în partea de jos și pe lateralul tavii pentru tarta.

Adaugati o parte din crema

Tarta cu zmeura si ciocolata

Apoi adaugati pătratele de ciocolată, zmeura și adaugati restul de crema.

Asezati bezele deasupra.

Tarta cu zmeura si ciocolata

Asezati deasupra restul aluatului. Se presara chipsuri de ciocolată, apoi coaceți 20 de minute.

Tarta cu zmeura si ciocolata

Scoateți tava din cuptor și lasati sa se raceasca complet.

Tarta cu zmeura si ciocolata

Taiati si serviti.

Tarta cu zmeura si ciocolata

Tarta cu zmeura si ciocolata

Tarta cu zmeura si ciocolata

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Tarta cu nuca de cocos

Tarta cu nuca de cocos din: aluat de tarta, smantana, zahar, tofu, lapte de cocos, zahar, amidon, vanilie, esenta de cocos, esenta de migdale, fulgi de cocos. Ingrediente: 400gr aluat de tarta smantana zahar 1 1/4 ceasca tofu 1 ceasca lapte de cocos 2 linguri zahar 2 lingurite amidon 1/2 lingurita esenta de vanilie 1/4 […]

 

Tartă Aromată cu Mere și Nucșoară

Tartă Aromată cu Mere și Nucșoară din: aluat, mere, zahar brun, nucsoara, scortisoara, faina, suc de lamaie, unt, ou. Tarta este acel desert care aduce cu sine aroma confortului casnic și a momentelor petrecute în familie. Combinația clasică de mere dulci-acrișoare și nucșoară măcinată creează un profil aromatic complex, transformând această tartă într-o adevărată plăcere […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.