Reteta zilei: Tarta cu nuca de cocos

Printeaza

Tarta cu nuca de cocos din: aluat de tarta, smantana, zahar, tofu, lapte de cocos, zahar, amidon, vanilie, esenta de cocos, esenta de migdale, fulgi de cocos.

Tarta cu nuca de cocos

Ingrediente:

  • 400gr aluat de tarta
  • smantana
  • zahar
  • 1 1/4 ceasca tofu
  • 1 ceasca lapte de cocos
  • 2 linguri zahar
  • 2 lingurite amidon
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1/4 esenta de cocos
  • 2 picaturi esenta de migdale
  • 3/4 ceasca fulgi de cocos

Mod de preparare:

Amestecați la blender tofu, lapte de nucă de cocos, zahăr și amidon pana se omogenizeaza.

Tarta cu nuca de cocos

Se transferă într-o cratiță și se adauga nucă de cocos. Aduceti la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Se opreste focul si se adauga esentele. Lăsați să se răcească, descoperit, amestecând ocazional, timp de 10 minute. Puneti capacul și lăsați la temperatura camerei, aproximativ 45 minute-60 minute.
Se toarnă în aluatul deja copt și se răcește.

Pentru servire, pregatiti din smantana cu putina vanilie si zahar frisca.

Taiati si serviti.

Tarta cu nuca de cocos

Tarta cu nuca de cocos

Tarta cu nuca de cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.