Reteta zilei: Tarta cu nuca de cocos

Printeaza

Tarta cu nuca de cocos din: aluat de tarta, smantana, zahar, tofu, lapte de cocos, zahar, amidon, vanilie, esenta de cocos, esenta de migdale, fulgi de cocos.

Tarta cu nuca de cocos

Ingrediente:

  • 400gr aluat de tarta
  • smantana
  • zahar
  • 1 1/4 ceasca tofu
  • 1 ceasca lapte de cocos
  • 2 linguri zahar
  • 2 lingurite amidon
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1/4 esenta de cocos
  • 2 picaturi esenta de migdale
  • 3/4 ceasca fulgi de cocos

 

 

Mod de preparare:

Amestecați la blender tofu, lapte de nucă de cocos, zahăr și amidon pana se omogenizeaza.

Tarta cu nuca de cocos

Se transferă într-o cratiță și se adauga nucă de cocos. Aduceti la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent.

Se opreste focul si se adauga esentele. Lăsați să se răcească, descoperit, amestecând ocazional, timp de 10 minute.

Puneti capacul și lăsați la temperatura camerei, aproximativ 45 minute-60 minute.

Se toarnă în aluatul deja copt și se răcește.

Pentru servire, pregatiti din smantana cu putina vanilie si zahar frisca.

Taiati si serviti.

Tarta cu nuca de cocos

Tarta cu nuca de cocos

Tarta cu nuca de cocos

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Tarta cu zmeura si nuca de cocos

Tarta cu zmeura si nuca de cocos din: zmeura, gem de capsuni, zahar pudra, nuca de cocos uscata, esenta de vanilie, unt, faina, ou, fructe de padure si faina.   Ingrediente: 175 g zmeură decongelată şi uşor zdrobită 1/4 cană cu gem de căpşuni 75 g zahăr pudră 50 g nucă de cocos uscată 1 […]

 

Tarta cu ciocolata, lamaie si capsuni

Tarta cu ciocolata, lamaie si capsuni

Tarta cu ciocolata, lamaie si capsuni din: unt, curmale, nuci, caju, zmeura. Ingrediente: 250 g miez de nucă 100 g curmale 150 g unt de cocos 4 linguri pudră de cacao 1 praf de sare indulcitor 350 g caju 125 g unt de cocos 500 g zmeură 125 g unt de cacao 125 g pudră […]

 

 

Tarta cu ghimbir si cocos

Tarta cu ghimbir si cocos din: biscuiti cu ghimbir, unt, lime, lapte condensat, smantana de cocos, smantana, zahar pudra, fulgi de cocos. Ingrediente:  230g de biscuiţi cu ghimbir 85g de unt, topit coaja rasă şi zeama de la 6 limes (circa 200ml) 1 conservă de 400g de lapte condensat 350ml smântână de cocos (sau lapte […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.