Porc cu sparanghel şi bulgur

Porc cu sparanghel şi bulgur

Porc cu sparanghel şi bulgur din: carne de porc, sparanghel, bulgur, morcov, ardei capia, ghimbir, alune, stafide, zahar, sos de soia, sare, piper, ulei, marar, pasta de ardei iute. Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g sparanghel 200 g bulgur un morcov un ardei capia ghimbir ras 100 g alune 25 g stafide două […]

Friptura de vita picanta

Friptura picanta de porc

Friptura picanta de porc din: pulpa de porc, cuisoare, suc de portocale, ceapa, margarina, ghimbir, supa, vin, amidon, sare, piper, nucsoara. Ingrediente: 1,5 kg pulpă slabă de porc cu şorici circa 30 cuişoare 4 lin­guri suc de portocale proaspăt îndulcitor lichid 1/2 linguriţă îndulcitor 2 cepe mici (sau ar­pagic) 4 cm ghimbir proaspăt 2 linguri […]

Cotlet de porc cu sos de zmeura

Cotlet de porc cu sos de vin si nucsoara

Cotlet de porc cu sos de vin si nucsoara din: cotlet, ceapa, rosii, vin nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cotlet 2 cepe mijlocii 3-4 rosii 1 pahar vin putina nucsoara rasa sare piper   Mod de preparare: Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 minute, dupa care se […]

Ficat de porc la cuptor

Ficat de porc la cuptor

Ficat de porc la cuptor din: ficat de porc, slanina, otet, ceapa, cimbru, patrunjel, foaie de dafin, zeama de carne, sare, smantana. Poate iti place si: Ficat de porc cu porumb Ficat cu portocale Ficatei la cuptor   Ingrediente: 750 gr. ficat de porc 200 slanina otet 1 buc. ceapa 1 fir de cimbru patrunjel […]

Cotlete cu sos picant

Cotlete cu sos picant

Cotlete cu sos picant din: cotlete de porc, ulei, rosii, vin, cimbru, menta, sare, piper. Ingrediente: 6 cotlete de porc potrivite 3 linguri ulei 4 rosii 1 pahar vin cimbru menta sare piper   Mod de preparare: Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau […]

Cotlet de porc pane cu roquefort

Cotlete de porc pane cu salata de legume

Cotlete de porc pane cu salata de legume din: cotlete de porc, faina, oua, pesmet, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc 25 g făină două ouă 25 g pesmet ulei sare piper   Mod de preparare: Se curăţă şi se spală cotletele de porc, apoi se lasă deoparte pe un şervet absorbant ca […]

Ficat de porc impanat

Ficat de porc impanat

Ficat de porc impanat din: ficat de porc, slanina, ulei, sare, piper, ulei, cartofi, ceapa, usturoi. Ingrediente: 600 gr ficat de porc 200 gr slanina taiata fasii subtiri ulei sare piper faina 5 cartofi 1 ceapa 2 catei usturoi pisati Mod de preparare: Ficatul de porc se inteapa din loc in loc cu varful unui […]

Ficat de porc cu nucsoara

Ficat de porc cu ciuperci si smantana

Ficat de porc cu ciuperci si smantana din: ficat de porc, ciuperci, ceapa, smantana, sare, piper, faina, usturoi, patrunjel, ulei. Ingrediente: 500 gr ficat porc 250 gr ciuperci din conserva 1-2 cepe taiate marunt 200 gr smantana sare piper 1 lingura faina 2 catei usturoi pisati 1 legatura patrunjel taiat fin 2 linguri ulei Mod […]

Pulpa de porc cu mere si ceapa

Pulpa de porc cu mere si ceapa

Pulpa de porc cu mere si ceapa din: pulpa de porc, ceapa, mere, margarina, vin, sare, piper, boia, maghiran. Ingrediente: 800 gr pulpa de porc 400 gr ceapa 300 gr mere acrisoare 1 lingura margarina 150 ml vin alb sare piper boia de ardei dulce 1 lingurita, maghiran Mod de preparare: Carnea se imparte cite […]

Pulpa de porc cu legume

Pulpa de porc cu legume din: pulpa de porc, conopida, morcovi, fasole, dovlecei, ceapa, ardei, vin, patrunjel, sare, piper, tarhon, usturoi, ulei, smantana. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 1 conopida mica 2 morcovi 200 gr fasole verde 2 dovlecei 2 cepe 1 ardei gras 100 ml vin alb 1 legatura patrunjel verde sare piper […]

File picant de porc

File de porc cu dovlecei

File de porc cu dovlecei din: file de porc, dovlecei, ceapa, usturoi, pasta de tomate, faina, sare, piper, patrunjel, vin, boia. Ingrediente: 700 gr file de porc 2 dovlecei (800 gr) 2 cepe 3 catei usturoi 50 gr pasta tomate faina piper sare patrunjel verde 100 ml vin alb ulei pentru prajit boia dulce Mod […]

Cotlet de porc cu smantana

Cotlet de porc cu smantana

Cotlet de porc cu smantana din: cotlet de porc, ceapa, boia, smantana, cartofi, ulei, faina, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 4 cotlete de porc 100 gr ceapa 5 gr boia de ardei dulce 200 gr smantana 1 kg cartofi 50 gr ulei 20 gr faina sare piper patrunjel verde 1 legatura   Mod de preparare: Se […]

Carne de porc cu ananas si sos de soia

Carne de porc cu ananas si sos de soia

Carne de porc cu ananas si sos de soia din: carne de porc, ananas, vin, chilli, amidon, gogosari, ulei, ketchup, otet, zahar, sare. Ingrediente: 400 g carne de porc (taiata fasii) 1cutie de ananas (bucati) 5-6 linguri sos de soia 2 linguri vin alb (dulce) 1 varf de cutit pasta de chili 3 lingurite amidon […]

Cotlet de porc cu unt

Cotlet de porc

Cotlet de porc din: cotlete de porc, vin, unt, mustar, ceapa, supa, castraveti. Ingrediente: 6 cotlete de porc 200 ml vin alb 100 gr unt 2 linguri mustar 2 cepe taiate marunt 300 ml supa de vaca 3 castraveti acri taiati joulien (betisoare fine) Mod de preparare: Intr-o tigaie se adauga 80 gr de unt […]

Friptura de porc cu vinete si cartofi

Friptura de porc cu vinete si cartofi

Friptura de porc cu vinete si cartofi din: cartofi, vanata, rozmarin, ulei de masline, sare, piper, cimbru, rosii, nuci. Ingrediente: 600 g cartofi 1 vanata 1 crenguta de rozmarin 5 linguri ulei de masline sare piper 1 lingurita cimbru uscat 2 rosii 1 lingura de nuci taiate   Mod de preparare: Se spala cartofii si […]

Cotlet de porc in crusta de ierburi

Cotlet de porc in crusta de ierburi

Cotlet de porc in crusta de ierburi din: ierburi, muschi de porc, ulei, vin, albus. Ingrediente: ierburi muschi de porc apa ulei albusuri vin Ierburile folosite sunt: coriandru, ienibahar, salvie, cimbru, piper în cinci culori. Se ia muşchiul de porc întreg şi se pune în tavă împreună cu apă şi puţin ulei. Se bagă în […]

Reteta pulpa de porc in crusta de miere

Reteta pulpa de porc in crusta de miere

Reteta pulpa de porc in crusta de miere din: pulpa de porc, usturoi, sunca, vin, cuisoare, miere, mustar. Ingrediente: pulpa de porc usturoi sunca vin cuisoare miere mustar Se ia o pulpă de porc, se condi­mentează, se ţine la baiţ două zile. Baiţul trebuie să fie mai mult cu condimente, fără apă, un baiţ uscat. […]

Friptura de porc cu legume si boabe de porumb

Friptura de porc cu legume si boabe de porumb

Friptura de porc cu legume si boabe de porumb din: muschi de porc, orez, ceapa, ardei, mazare, fasole, rosii, porumb, usturoi, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: un kilogram de muşchi de porc cu grăsime 200 g orez o ceapă un ardei gras roşu 250 g mazăre 250 g fasole verde 4 roşii 150 g boabe […]

Friptura cu varza

Friptura de porc cu varza creata

Friptura de porc cu varza creata din: ceapa, varza, untdelemn, apa, sare, piper, chimen, cotlet de porc, smantana, mustar. Ingrediente: 1 ceapa 1 varza creata (1 kg) 4 linguri untdelemn 200 ml apa sare piper chimen 4 cotlete de porc (a 150 g fiecare) 200 ml smantana 2 linguri mustar   Mod de preparare: Se […]

Pulpa de porc cu mango

Muşchi de porc cu mango

Muşchi de porc cu mango din: muschi de porc, porumb, gulii, morcovi, broccoli, ardei grasi, ceapa, mango, masline, vin, sare, piper, ulei de masline, paturnjel, lamaie. Ingrediente: 800 g muşchi de porc 6 ştiuleţi de porumb mic două gulii doi morcovi 450 g broccoli doi ardei graşi o ceapă două fructe de mango 100 g […]

Muschi de porc in sos de rosii

Muschi de porc cu salata

Muschi de porc cu salata din: muschi de porc, varza, castraveti, arpagic, lamai, suc de ananas, usturoi, ghimbir, sos de chilli, ulei, marar, sare, piper. Ingrediente: un kg muşchi de porc o varză albă 4 castraveţi muraţi 100 g arpagic murat două lămâi 300 ml suc de ananas 3 căţei de usturoi o linguriţă de […]

Friptura de porc cu crusta

Friptura de porc cu crusta

Friptura de porc cu crusta din: cotlet de porc, sos de soia, mustar, ulei, morcovi, ceapa, cuisoare, bulion, vin, salvie, cimbru, patrunjel, cascaval, albus, sare, piper, ulei. Ingrediente : 1,5 kg cotlet de porc   Ingrediente marinata:3 linguri sos de soia, 1 lingura mustar (potrivit de iute), 6 linguri ulei, 2 morcovi, 1 ceapa, 1 […]

Friptura de porc cu garnitura

Friptura de porc in jiu cu vin

Friptura de porc in jiu cu vin din: morcov, boia, piper, vin, foi de dafin, carne de porc. Ingrediente:  morcov boia piper vin foi de dafin carne de porc       Mod de preparare Bucata de carne de porc o speli şi o fier­bi întreagă într-o cratiţă în care pui: apă, morcov, apoi, când […]

Ciorba de varza cu carne de porc

Ciorba de porc cu zeama de varza

Ciorba de porc cu zeama de varza din: carne de porc, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, rosii, leustean, tarhon, zeama de varza. Ingrediente: carne de porc morcovi telina patrunjel pastarnac ceapa rosii leustean tarhon zeama de varza Carnea de porc, o opăreşti şi o pui la fiert, având grijă să iei spuma. După ce s-a […]

Cotlete de porc inabusite

Cotlete de porc inabusite

Cotlete de porc inabusite din: cotlete, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cotlete 4-5 cepe usturoi 2 linguri grasime 1 pahar vin zeama de oase sare piper Mod de preparare: Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si piper, se toarna zeama […]

Cotlete cu vin rosu

Cotlete de porc cu sos de vin

Cotlete de porc cu sos de vin din: cotlet, ceapa, rosii, vin, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 1 kg. cotlet 2 cepe mijlocii 3-4 buc. rosii 1 pahar vin putina nucsoara rasa sare piper Mod de preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza […]

Porc înăbuşit cu chorizo

Friptura de porc inabusita cu cartofi gratinati

Friptura de porc inabusita cu cartofi gratinati din: carne, cartofi, ulei, fain, cascaval, smantana, lapte, oua, vin, unt, sare, piper. Ingrediente: 1.500 kg carne pentru fripturi 2 kg cartofi 200 ml ulei 100 g făină 100 g caşcaval 100 g smîntînă 400 ml lapte 3 ouă 100 ml vin 50 g unt sare piper după […]

Sarmale cu seminte de dovleac

Sarmale batranesti

Sarmale batranesti din: carne de porc, orez, sare, ceapa, untura de porc, varza murata, slanina, sorici, piper, bulion. Ingrediente: 1 kg de carne de porc fara os 1 ceasca de orez sau pasat sare 3 cepe 3 linguri de untura de porc 1 varza murata 300 g de slanina 100 g sorici piper macinat 2 […]

Caltabosi de casa

Caltabosi de casa – usor de preparat

Caltabosi de casa din: orez, ficat de porc, plaman de porc, carne de porc, inima de porc, slanina, intestine, ceapa, sare, piper, cimbru. Poate te intereseaza si Caltaboşi cu organe Ingrediente: 1 kg. orez 1/2 kg ficat de porc 1/2 de plaman porc 1,5 kg de carne de la cap 1 inima porc 300 gr. […]

Ciorba de porc cu zeama de varza

Ciorba de ciolan de porc

Ciorba de ciolan de porc din: ciolan de porc, morcovi, ardei, ceapa, cartofi, ulei, orez, oua, otet, faina, tarhon, sare.   Ingrediente: 1 ciolan proaspat sau afumat 150 g morcovi 200 g ardei 200 g ceapa 200 g cartofi 100 ml ulei 15 g orez 5 galbenusuri 50 ml otet 5 g faina 5 g […]

Sarmale false

Sarmale de porc moldovenesti

Sarmale de porc moldovenesti din: verze acre, suc de rosii, orez, carne, ceapa, piper, slanina, carnaciori, dafin, cimbru, ulei. Ingrediente: 2 verze acre 1/2 l suc de rosii 3 linguri orez 1 1/2 kg carne 3 cepe marisare piper pisat si piper boabe 300 g slanina afumata 3-4 carnaciori 1 foaie de dafin 1 crenguta […]

Friptură de porc condimentată

Friptura de porc in aluat frantuzesc

Friptura de porc in aluat frantuzesc din: unt, aluat frantuzesc, carne, oase, ou, morcovi, ceapa, sare, piper, cimbru, dafin. Ingrediente: 100 gr.unt 750 gr. aluat frantuzesc 2 kg. carne 1 os cu maduva 1 ou 2 buc. morcovi o ceapa tocata fin sau rasa sare piper cimbru 2 foi de dafin   Mod de preparare: […]