Cotlet de porc cu sos de vin si nucsoara

Printeaza

Cotlet de porc cu sos de vin si nucsoara

Cotlet de porc cu sos de vin si nucsoara din: cotlet, ceapa, rosii, vin nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg cotlet
  • 2 cepe mijlocii
  • 3-4 rosii
  • 1 pahar vin
  • putina nucsoara rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 minute, dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor la foc iute sa se friga.

Dupa cca 30 minute, se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul si nucsoara si se acopera vasul cu un capac.

Cind carnea este patrunsa bine, se scoate din vas si se pune pe un platou. Sosul se paseaza, se pune intr-o sosiera si se serveste impreuna cu carnea.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.