Cotlet de porc in crusta de ierburi

Printeaza

Cotlet de porc in crusta de ierburi din: ierburi, muschi de porc, ulei, vin, albus.

Ingrediente:Cotlet de porc in crusta de ierburi

  • ierburi
  • muschi de porc
  • apa
  • ulei
  • albusuri
  • vin

Ierburile folosite sunt: coriandru, ienibahar, salvie, cimbru, piper în cinci culori. Se ia muşchiul de porc întreg şi se pune în tavă împreună cu apă şi puţin ulei. Se bagă în cuptor. După ce se pătrunde puţin, se toarnă vin peste el, se întoarce, se mai lasă pană când este aproape.

Se iau cinci albuşuri, se bat foarte bine, apoi se pun ierburile uscate, se amestecă. Mai întâi se unge muşchiul cu puţin ulei ca să facă priză, şi după aceea cu acea compoziţie de albuş.

Se lasă 10-15 minute la cuptor, până când se întăreşte. Se serveşte cu murături, ceva acru. Garnitura este la alegerea fiecăruia. De regulă, cartofi prăjiţi, natur sau piure, dar şi orez sau legume sotate.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.