Cotlet de porc cu smantana

Printeaza

Cotlet de porc cu smantana din: cotlet de porc, ceapa, boia, smantana, cartofi, ulei, faina, sare, piper, patrunjel.
Cotlet de porc cu smantana

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc
  • 100 gr ceapa
  • 5 gr boia de ardei dulce
  • 200 gr smantana
  • 1 kg cartofi
  • 50 gr ulei
  • 20 gr faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde 1 legatura

 

Mod de preparare:

Se spala, se zvanta si se sareaza cotletele, dupa care se pun in ulei bine incins sa se prajeasca pe ambele parti. Cand sunt gata se scot.

Ceapa se inabusa in putin ulei. Faina, boiaua de ardei, piperul se amesteca cu putina apa, omogenizandu-se si se fierbe 10 minute pana se ingroasa putin.

Se adauga cotletele continuandu-se fiertul inca 15 minute.

Se toarna smantana, se mai da in cateva clocote si se serveste cu cartofi natur(prajiti) si patrunjel verde taiat marunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.