Mamaliga cu branza la cuptor

Printeaza

Mamaliga cu branza la cuptor din: lapte, malai, sare, branza de oi, unt si oua.

Ingredinte:

  • 3 pahare lapte
  • malai
  • sare
  • 150 g brinza de oi
  • 100 g unt
  • 2 oua

 

Mod de preparare

Se prepara o mamaliguta pripita inlocuind apa cu lapte.

Cind este gata, se ia de la foc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de brinza si unt, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga ouale batute spuma si se amesteca cu lingura de lemn.

Se unge o forma sau o cratita cu putin unt, se asaza jumatate din mamaliga astfel preparata, se presara cu restul de brinza si de unt taiat bucatele si se acopera cu restul de mamaliga.

Se unge cu putin unt deasupra si se da la cuptor 15-20 minute

Se serveste fierbinte

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.