Coaste de porc glazurate cu miere și muștar la cuptor

Printeaza

Coaste de Porc Glazurate cu Miere și Muștar la Cuptor din: coaste de porc, miere, mustar, usturoi, boia de ardei, sare, piper, cimbru, rozmarin, ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 1.5 kg de coaste de porc
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri de muștar
  • 2 căței de usturoi, mărunțiți
  • 1 linguriță de boia de ardei dulce
  • 1 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat
  • 1/2 linguriță de cimbru uscat
  • 1/2 linguriță de rozmarin uscat
  • Ulei de măsline pentru uns tava

 

Mod de Preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

Într-un bol, amestecați mierea, muștarul, usturoiul mărunțit, boiaua de ardei dulce, sarea, piperul, cimbrul și rozmarinul pentru a obține o glazură aromată.

Tăiați coastele de porc în bucăți mai mici, astfel încât fiecare bucată să fie acoperită uniform cu glazură.

Ungeți o tavă de copt cu ulei de măsline și așezați bucățile de coaste în tavă.

Cu o pensulă, aplicați generos glazura de miere și muștar pe fiecare bucată de carne.

Acoperiți tava cu folie de aluminiu și puneți-o în cuptorul preîncălzit.

Coaceți coastele timp de aproximativ 1 oră și jumătate sau până când sunt fragede și aurii, îndepărtând folia de aluminiu în ultimele 15-20 de minute de coacere pentru a le lăsa să se rumenească frumos.

Serviți coastele glazurate cu miere și muștar alături de garniturile preferate, cum ar fi cartofi piure sau legume la grătar.

Coaste de porc glazurate cu miere și muștar la cuptor

Informații Nutriționale (valori aproximative per porție):

  • Calorii: 350-400 kcal
  • Carbohidrați: 15-20g
  • Proteine: 25-30g
  • Grăsimi: 20-25g

 

Această rețetă de coaste de porc la cuptor glazurate cu miere și muștar este o combinație delicioasă de arome dulci și condimentate, cu un aspect atrăgător și o textură fragedă.

Acest preparat este perfect pentru cine festive sau pentru a vă răsfăța familia și prietenii la o cină specială.

Istoria acestui fel de mâncare nu poate fi atribuită unui moment sau unei regiuni specifice, deoarece coastele de porc la cuptor au fost preparate și apreciate de-a lungul istoriei gastronomiei.

Glazura de miere și muștar adaugă o notă contemporană și plăcută acestui preparat clasic, transformându-l într-o experiență culinară deosebită.

 

Pofta buna!

 

 

 

poate iti place si:

retete

Coaste de porc la cuptor

Coaste de Porc la Cuptor din: coaste de porc, ulei de masline, usturoi, boia de ardei dulce, cimbru, oregano, sare, piper negru, suc de lamaie, vin alb sec, bulion de rosii. Această rețetă de coaste de porc la cuptor este savuroasă și bogată în arome. Coastele de porc devin fragede și suculente, iar sosul de […]

 

Coaste de porc glazurate cu mustar

Coaste de porc glazurate cu mustar

Coaste de porc glazurate cu mustar din: zahăr brun, paprika afumată, muştar, pudră de ceapă şi de usturoi, coaste de porc, muştar, oţet de mere, melasă, sos Worchestershire, sos de ardei iute, pudră de ardei iute.   Ingrediente: 150g de zahăr brun 2 linguri de paprika afumată 2 linguri pudră de muştar câte 1 linguriţă pudră de ceapă şi de usturoi 4 bucăţi coaste […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/coaste-porc-glazurate-miere-mustar-cuptor html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.