Aperitiv cu limba

Printeaza

Aperitiv cu limba din: sunca, limba, sparanghel, rosii, castraveciori, oua, ananas, patrunjel, boia, mustar.

Ingrediente:Aperitiv cu limba

  • suncă
  • limbă fiartă
  • sparanghel
  • roşii
  • cas­traveciori
  • ouă fierte
  • ananas
  • fire de pătrunjel
  • boia
  • muştar

 

Mod de preparare:

Pe platoul de servire se pun feliile de şuncă, rulate şi umplute cu un amestec de gălbenuş fiert cu puţin muştar, alternate cu felii de limbă, castraveciori şi sferturi de felii de ananas, deasupra presărându-se boia (iute sau dulce).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.