Chiftelute de peste la cuptor
PrinteazaChiftelute de peste la cuptor din: pastravi, paine, unt, oua, sos de rosii, sare, verdeata, ulei, lapte.
- 2 păstrăvi măricei proaspeţi
- câteva felii de pâine albă
- 1 cub unt
- 2 ouă
- sos de roşii
- sare
- verdeaţă
- ulei
- 50 ml lapte
Mod de preparare:
Carnea de peşte, aleasă cu grijă de oase, o amesteci cu pâinea înmuiată puţin şi stoarsă, laptele, ouă. Faci din această compoziţie chifteluţe. înăbuşi chiftelele în apă şi le aşezi apoi într-o tavă bine unsă cu ulei.
Dai tava la cuptor, nu înainte de a turna sosul de roşii, în momentul servirii, toci verdeaţa mărunt, o presari deasupra chifteluţelor şi pui câte puţin unt pe fiecare.
Pofta buna!