Salată cu pipote

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu pipote de pui din: salata verde, pipote de pui, telemea, cascaval, marar, ulei de masline, otet balsamic, sunca, ardei rosii, piper si sare.

Ingrediente:Salată cu pipote

  • 1 salată verde mare
  • 500 g pipote de pui
  • 300 g telemea sau caş de vacă
  • 100 g caşcaval
  • 1 legătură mărar sau pătrunjel
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 100 g suncă presată
  • 2 ardei roşii
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert pipotele în apă cu putină sare. Când sunt fierte, le scurgeţi şi le lăsaţi să se răcească. Spălaţi salata frunză cu frunză, iar după ce s-a scurs, o tăiaţi fideluță. Curăţati ardeii de seminte şi cotoare.

Tăiaţi şunca în fâşii, ardeii, brânza şi caşcavalul în cubulete, pipotele şi verdeata mărunt. Puneţi într-un borcan uleiul, otetul, sare şi piper după gust, înfiletaţi capacul şi agitati energic.

Aşezaţi ingredientele într-un castron, le stropiţi cu sosul şi acoperiţi castronul cu un capac. Amestecaţi salata prin răsturnări repetate. Introduceţi salata în frigider, pentru 10 – 20 de minute. O serviţi cu crutoane.

Salată cu pipote

Salată cu pipote

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salata de pipote
  • https://www restaurantedelux ro/salata-pipote html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.