Chiftelute de peste la cuptor

Printeaza

Chiftelute de peste la cuptor din: pastravi, paine, unt, oua, sos de rosii, sare, verdeata, ulei, lapte.

Ingrediente:Chiftelute de peste la cuptor

  • 2 păstrăvi măricei proaspeţi
  • câteva felii de pâine albă
  • 1 cub unt
  • 2 ouă
  • sos de roşii
  • sare
  • verdeaţă
  • ulei
  • 50 ml lapte

 

Mod de preparare:

Carnea de peşte, aleasă cu grijă de oase, o amesteci cu pâinea înmuiată puţin şi stoarsă, laptele, ouă. Faci din această compoziţie chifteluţe. înăbuşi chiftelele în apă şi le aşezi apoi într-o tavă bine unsă cu ulei.

Dai tava la cuptor, nu înainte de a turna sosul de roşii, în momentul servirii, toci verdeaţa mărunt, o presari deasupra chifteluţelor şi pui câte puţin unt pe fiecare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.