Sos de macris verde

Printeaza

Sos de macris verde din: macris, unt, faina, smantana, sare.

Ingrediente:Sos de macris verde

  • 2 pumni de măcriş verde
  • o lingură unt
  • 2 linguri făină
  • o lingură smântână
  • o cană-două zeamă de carne
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală bine măcrişul, se prăjeşte în unt, se amestecă bine cu faina să nu rămână cocoloaşe, se bate cu smântână, se pune zeama de came, se fierbe puţin, se potriveşte dedare şi se lasă să scadă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.