Tocana cu legume si carne de vita

Printeaza

Tocana cu legume si carne de vita din: pulpa de vita, piept de vita, ceapa, praz, morcovi, cartofi, usturoi, vin alb, coniac, faina, untura, sare, piper, ierburi aromate.

Ingrediente:Tocana_cu_legume_si_carne_de_vita

  • un kg pulpa de vita
  • 200 g piept de vita
  • 2-3 cepe
  • un fir praz
  • 1/2 morcovi
  • 2-3 cartofi mai mari
  • 2 catei de usturoi
  • 500 ml vin alb sec
  • 2 linguri coniac
  • o lingura faina
  • o lingura untura
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate

 

Mod de preparare:

Intr-o oală se pune pulpa de vită tăiată cuburi la rumenit în untură topită. După ce carnea s-a rumenit pe toate părţile, se scoate şi se pun morcovii, ceapa, prazul şi cartofii tăiate mare. Se pune şi pieptul de vită tăiat cuburi şi se lasă să se călească împreună.,

Se adaugă făina, vinul, coniacul, usturoiul, sare si piper si se amestecă.

Se pune si pulpa de vită, se lasă la fiert cu capac timp de 2 ore, apoi se adaugă măslinele şi se mai lasă aproximativ 30 de minute să fiarbă împreună. Se condimentează cu ierburi aromate.

Tocana cu legume si carne de vita

Tocana_cu_legume_si_carne_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.