Tocana de vita cu paste

Printeaza

Tocana de vita cu paste din: bacon, carne de vita, faina, ulei de masline, ceapa, usturoi, vin rosu sec, supa de vita, sare de mare, piper, morcovi baby, paste cu ou.

Ingrediente:Tocana de vita cu paste

  • 6 felii de bacon, fierte și tocate
  • 1kg carne de vita, cuburi
  • 1/4 ceasca făină
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingură usturoi, tocat
  • 1 cana vin roșu sec
  • 1 cana supa de carne de vită
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 250 g morcovi baby
  • 1/2 pachet paste cu ou

 

Mod de preparare:

Dati carnea de vita prin faina. Intr-o tigaie la foc mediu-mare, prajiti carnea în ulei de măsline. Scoateți carnea de vită si adaugati intr-un vas de cuptor peste care adaugati bacon tocat.

În aceeași tigaie sotati ceapa și usturoiul până se înmoaie. Adaugati vin și supa de vită. Adaugati sare și piper și se aduce la fierbere ușoară.

Incorporati morcovii peste bacon, apoi adaugati amestecul de ceapa din tigaie. Se amestecă și gatiti la foc mic in cuptor timp de 4 ore.

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.

Serviti tocanita de vita cu paste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.