Muschi de porc cu lapte, capsuni si rozmarin din: muşchi de porc, lapte, căpşuni, rozmarin, usturoi, frunze de dafin, făină, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 1 litru de lapte căpşuni rozmarin 2 căţei de usturoi 2 frunze de dafin 2 linguriţe de făină 50 g de unt sare piper Mod de preparare: Topiţi untul în […]
Zece Preparate pentru Masa de Craciun
PrinteazaPreparate pentru Masa de Craciun:
Ciolan de porc cu mere si castane
Ciolan de porc cu mere si castane din: ciolan de porc dezosat, ulei de măsline extravirgin, arome (salvie, rozmarin, fructe de ienupăr), sare, piper negru, mere, castane. Ingrediente: 1 ciolan de porc dezosat ulei de măsline extravirgin arome (salvie, rozmarin, fructe de ienupăr) sare după gust piper negru 4 mere 1 castron mic de castane Mod de preparare: Puneţi ciolanul de porc, […]
Muschi de porc cu ciuperci si compot de mar si ceapa
Muschi de porc cu ciuperci si compot de mar si ceapa din: muşchiuleţ de porc, ulei de măsline extravirgin, tulpină de ţelină, morcov, cepe verzi, vin alb sec, ciuperci champignon, usturoi, patrunjel, sare de mare, cristale de sare afumată. Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc de circa 500/600g ulei de măsline extravirgin 1 tulpină de ţelină 1 morcov 2 cepe verzi 125 ml […]
Porc cu cartofi, pastarnac, pere si plante aromatice
Porc cu cartofi, pastarnac, pere si plante aromatice din: cotlete de porc, rozmarin, usturoi, lămâie, păstârnac, pere cu coaja fină, cartofi, sare, piper negru, sos mentolat cu pâine Ingrediente: 8 cotlete de porc sau 4 cotlete duble de porc marinată de rozmarin, usturoi şi lămâie 3 păstârnaci 3 pere cu coaja fină 680 g cartofi, răzuiţi de coajă sare şi piper negru […]
Cum se prepara Cap de porc la cuptor cu legume (VIDEO)
Cap de porc la cuptor cu legume: Cum se prepara Cap de porc la cuptor cu legume:
Terina cu ficat de porc si slanina
Terina cu ficat de porc si slanina din: ficat de porc, carne de porc tocată, slăninuţă împănată afumată, făină, sare, piper, ou, smantana, prune, untura. Ingrediente: 500 g ficat de porc 250 g carne de porc tocată 150 g slăninuţă împănată afumată 1 lingură făină sare, piper 1 ou 150 ml smântână 100 g prune 100 g untură […]
Ficat de porc cu legume si smantana
Ficat de porc cu legume si smantana din: ficat de porc, slăninuţă, morcovi, rădăcină de pătrunjel, rădăcină de ţelină, ceapa, unt, ulei de masline, supa de legume, boabe de piper, boabe de ienibahar, foi de dafin, cimbru, smântână dulce, smântână fermentată, suc de lămâie, cartofi, patrunjel. Ingrediente: 1 kg ficat de porc 100 g slăninuţă 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 rădăcină de ţelină 1 ceapă […]
Cotlete cu cimbru, parmezan si varza
Cotlete cu cimbru, parmezan si varza din: cotlete de porc, pesmet, cimbru, faina, oua, parmezan, varză albă, morcovi, cepe verzi, ulei de măsline, oţet de vin alb, seminţe de fenicul, sare, piper. Ingrediente: 4 x 150 g cotlete de porc 1 ceaşcă pesmet 2 linguri cimbru tocat 2 linguri făină 2 ouă 40 g parmezan Pentru salată: 400 g varză albă 2 morcovi […]
Cotlete cu ciuperci si orez
Cotlete cu ciuperci si orez din: unt, cotlete, cepe franţuzeşti, ciuperci champignon, sare, piper, supă de pasăre, cepe, orez arborio, parmezan ras. Ingrediente: 1 lingură unt 4 cotlete groase de cca 1,5 cm 4 cepe franţuzeşti 8 ciuperci champignon sare, piper Pentru risotto: 5 ceşti supă de pasăre 2 cepe 100 g unt 1 ceaşcă orez arborio 1 ceaşcă parmezan ras […]
Pofta buna!