Muschi de porc cu lapte, capsuni si rozmarin

Printeaza

Muschi de porc cu lapte, capsuni si rozmarin din: muşchi de porc, lapte, căpşuni, rozmarin, usturoi, frunze de dafin, făină, unt, sare, piper.

Muschi_de_porc_cu_lapte_capsuni_si_rozmarin

Ingrediente:

  • 1 kg muşchi de porc
  • 1 litru de lapte
  • căpşuni
  • rozmarin
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 2 linguriţe de făină
  • 50 g de unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Topiţi untul în tigaie şi adăugaţi căţeii de usturoi necurăţaţi, între timp, încălziţi laptele cu rozmarin, frunze de dafin, sare şi piper.

Când usturoiul devine auriu, adăugaţi carnea şi rumeniţi pe toate părţile la foc mare, fără să se străpungă.

Adăugaţi laptele aromatizat la friptură, puneţi capacul şi fierbeţi timp de aproximativ 1 oră şi 30 de minute, amestecând din când în când.

Când este gata, luaţi friptura din lapte şi înveliţi-o în aluminiu.  Strecuraţi laptele şi adăugaţi fă­ina.

Amestecaţi repede cu un tel şi lăsaţi pe foc puternic să scadă timp de 10 minute. Serviţi carnea cu sosul de lapte şi căpşunile feliate, ca garnitură.

Muschi de porc cu lapte, capsuni si rozmarin

Muschi_de_porc_cu_lapte_capsuni_si_rozmarin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.