Supa de rata cu taitei

Printeaza

Supa de rata cu taitei din: tacamuri de rata, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, pastarnac, taitei, sare.

Ingrediente:Supa de rata cu taitei

  • tacâmuri de raţă
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • o felie rădăcină telină
  • 0 rădăcină pătrunjel
  • o rădăcină păstârnac
  • tăiţei
  • sare

 

Mod de preparare:

Tacâmurile de raţă se spală foarte bine şi se curăţă, dacă este cazul.

Se pun la fiert cu doi litri de apă cu puţină sare. Se ia spuma şi se lasă la fiert o oră.

Se pun legumele curăţate si tăiate cubuleţe şi se continuă fierberea până ce acestea s-au fiert.

Se adaugă şi tăiţeii, dar şi sare, după gust. Se lasă să dea un clocot, se trage oala de pe foc, se acoperă cu un capac şi se lasă 10 minute deoparte înainte de a se consuma.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.