Supa de rata cu ciuperci

Printeaza

Supa de rata cu ciuperci din: carne de rata, costita, praz, telina, ciuperci, sare, cimbru, verdeata.

Ingrediente:Supa de rata cu ciuperci

  • 1 kg carne de raţă
  • 150 g costiţă afumată
  • 2 fire de praz
  • 1 ţelină
  • 250 g ciuperci
  • sare
  • cimbru
  • verdeaţă
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Tăiaţi raţa în bucăţi şi puneţi-le la fiert în apa respectivă. Luaţi spuma şi puneţi apoi costiţa afumată, tăiată julienne, prazul, ţelina şi ciupercile.

La sfârşit adăugaţi verdeaţa şi cimbrul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.