Retete pentru masa de Revelion: Iepure cu ananas

Printeaza

Iepure cu ananas din: carne de iepure, sare, piper, mustar, orez, compot de ananas, stafide.

Ingrediente:Iepure cu ananas

  • carne de iepure
  • ulei
  • sare
  • piper
  • muştar
  • 250 g orez
  • o cutie compot de ananas, tăiat bucăţi
  • 100 g stafide

 

Mod de preparare:

Carnea de iepure se taie bucăţi, se prăjesc în ulei. Când sunt bine rumenite, se adaugă muştarul, sarea, piperuil.

Se amestecă, se acoperă şi se lasă să fiarbă 30 de minute l;a foc mic, apoi se adaugă 3/4 din bucăţile de ananas, bine sc:urse.

Se fierbe orezul cu apa, sarea şi stafidele şi, când este fiert, se adaugă restul de bucăţi de ananas.

Pentru a servi, piuneţi orezul pe un platou rotund, aşezaţi deasupra bucăţile de iepure şi serviţi cu sos.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.