Reteta zilei: Pulpe de pui cu legume si sos

Printeaza

Pulpe de pui cu legume si sos din: pulpe de pui, amidon, ceapa, ardei gras, dovlecei, usturoi, cimbru, patrunjel, ulei de masline, sare, piper, sos de rosii.

Ingrediente: Pulpe de pui cu legume si sos

  • 6 pulpe superioare de pui
  • 4 linguri amidon
  • 1/2 ceapa feliata
  • 2 cani de ardei gras feliat
  • 2 dovlecei
  • 3 căței de usturoi tocat
  • 1 linguriță de cimbru uscat
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 1/2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper negru
  • sos de rosii

Mod de preparare:

Condimentați pulpele de pui cu sare și piper pe ambele părți. Dati prin amidon.
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Rumeniti carnea de pui aproximativ 4 minute pe fiecare parte.

Așezați puiul pe o farfurie.
În aceeași tigaie, adăugați ceapă felii și ardei. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti 5 minute.

Pulpe de pui cu legume si sos
Adăugați sos de roșii și amestecați. Puneți carnea în tigaie, acoperiți cu amestecul.

Pulpe de pui cu legume si sos

Dati la cuptor preîncălzit timp de 14 minute.

Între timp, tăiati dovleceii.

Adăugați în tigaie și gatiti încă 6-8 minute.

Pulpe de pui cu legume si sos

Serviti cald.

Pulpe de pui cu legume si sos

Pulpe de pui cu legume si sos

Pulpe de pui cu legume si sos

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pulpe de pui cu legume si sos
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.