Reteta zilei: Pui cu ciuperci si sos de smantata

Printeaza

Pui cu ciuperci si sos de smantata din pui, ciuperci, supa de vita, otet, usturoi, smantana, lapte, amidon, cimbru,sare, piper.

Ingrediente: Pui cu ciuperci si sos de smantata

  • 6 ciocanele de pui
  • 500gr ciuperci, feliate
  • 1 cană supa de vita
  • 1 lingura otet
  • 4 căței de usturoi tocat
  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri lapte
  • 1 1/2 lingurițe amidon
  • cimbru
  • 1 1/2 lingurițe praf usturoi
  • sare
  • piper negru

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.
Amestecați împreună supa, oțetul și usturoiul.
Transferați ciupercile într-o tava. Se toarnă amestecul de supa peste ciuperci, se condimentează cu sare și piper, apoi se amestecă. Presarati cimbru.

Pui cu ciuperci si sos de smantata

Condimentează carnea cu sare, praf de usturoi și piper pe toate părțile. Așezați deasupra ciupercilor. Adăugați câteva crengute de cimbru.

Pui cu ciuperci si sos de smantata

Dati la cuptor timp de 50-60 de minute.
Transferați carnea pe o farfurie.
Peste ciuperci, adaugati smântână, lapte de cocos și amidon, se amestecă bine. Așteptați câteva minute pentru ca sosul să se îngroașe.

Pui cu ciuperci si sos de smantata

Adaugati ciuperci si sos peste pui si serviti.

Pui cu ciuperci si sos de smantata

Pui cu ciuperci si sos de smantata

Pui cu ciuperci si sos de smantata

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pui cu ciuperci si sos de smantata
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.