Friptura de pui cu orez si ciuperci

Printeaza

Friptura de pui cu orez si ciuperci din: pui, lamaie, ciuperci, usturoi, sare, piper, ulei, orez si patrunjel.

Ingrediente:Friptura de pui cu orez si ciuperci

  • 1 pui
  • 1 lamaie
  • 1 borcan ciuperci foliate
  • 3 catei usturoi
  • Sare
  • Piper
  • 200 ml ulei
  • 1 ceasca orez
  • Patrunjel

 

Mod de preparare:

Se transeaza puiul, se spala bine si se pune intr-un castron. Lamaia se taie bucatele, usturoiul se curata. Se pun in blender lamaia, usturoiul, uleiul, sare si piper si pasam pana obtinem o marinata.

Marinada se toarna peste pui, se amesteca bine si se lasa la macerat peste noapte.

Intr-o tava potrivita punem bucatile de pui si restul de marinata, apoi dam la cuptor pentru aproximativ 1 ora. Pentru pregatirea orezului cu ciuperci spalam bine orezul, adaugam sare si piper, ciupercile si dam la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.

Serviti friptura de pui cu orez si ciuperci.

Garnisiti cu frunze de patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.