Reteta zilei: Pui cu sos de salvie

Printeaza

Pui cu sos de salvie din: pui, usturoi, cimbru, sare, piper, salvie, ulei de masline, unt.

Ingrediente: Pui cu sos de salvie

  • 3 piepti de pui fara os
  • 1 linguriță de usturoi pudră
  • 1 linguriță de cimbru uscat
  • 1 linguriță sare
  • 1/2 linguriță piper negru măcinat
  • 15 frunze de salvie
  • 1 1/2 linguri ulei de măsline
  • 3 linguri unt

Mod de preparare:

Condimentează carnea cu sare, piper, usturoi pudră și cimbru pe ambele părți.

Pui cu sos de salvie
Încălziți cuptorul la 180C.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie.
Frigeti puiul timp de 3 minute pe fiecare parte.

Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți puiul încă 8 minute.
Între timp, tăiați frunzele de salvie în fâșii subțiri.
Transferați puiul pe o farfurie și acoperiți cu folie pentru a-l menține cald.
Puneți aceeași tigaie la foc mediu. Adaugă unt, salvie tocată și gătește amestecând timp de 1 minut.

Pui cu sos de salvie
Se toarnă peste pui și se servește.

Pui cu sos de salvie

Pui cu sos de salvie

Pui cu sos de salvie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.