Reteta zilei: Paste cu sos de smantana

Printeaza

Paste cu sos de smantana din: paste, smantana, unt, parmezan, sare, piper.

Ingrediente: Paste cu sos de smantana

  • 1 cana paste
  • 1/2 cana smantana
  • 2-3 linguri unt
  • 1 cana parmezan ras, plus pentru servire
  • sare si piper, dupa preferinta

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele al dente si scurgeti intr-o strecuratoare.

Topiti untul într-o tigaie antiaderentă, adăugați smântâna și combinati totul bine. Gatiti la foc mic.

Paste cu sos de smantana

Apoi adaugati sare, piper și aduceți la fierbere. Apoi, adăugați parmezanul și amestecați bine.

Paste cu sos de smantana

Incorporati pastele fierte și combinați totul bine.

Paste cu sos de smantana

Se servesc fierbinti, garnisite cu parmezan, dupa gust.

Paste cu sos de smantana

Paste cu sos de smantana

Paste cu sos de smantana

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu carne tocata de curcan si sos

Paste cu carne tocata de curcan si sos

Paste cu carne tocata de curcan si sos din: carne tocata de curcan, paste, sos pesto, rosii, spanac, usturoi, parmezan, ulei de masline. Ingrediente: ½ kg carne tocata de curcan 1 pachet paste 1 cana sos pesto 1 cutie rosii, maruntite 250 g spanac 2 catei de usturoi, tocat 1 1/2 cupe parmezan, ras ulei de […]

Paste cu bacon si sos de branza

Paste cu bacon si sos de branza

Paste cu bacon si sos de branza din: paste, bacon, porumb, ardei iute, usturoi, miere, patrunjel, vin alb, galbenus, parmezan. Ingrediente:  400 g paste 300 g bacon, maruntit 200 g porumb ½ ardei iute, tocat 6 catei usturoi, tocat 1 lingură de miere ¼ ceașca pătrunjel proaspăt, tocat ½ ceașca vin alb 3 gălbenușuri de […]

 

Paste cu sos de spanac si ciuperci

Paste cu sos de spanac si ciuperci

Paste cu sos de spanac si ciuperci din: paste, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, margarina, ulei, zeama de lamaie, otet, sare. Ingrediente: 500 g paste 300 g spanac 200 g ciuperci 1 ceapă 1 căpăţână de usturoi 100 g margarină 1 lingură de ulei zeamă de lămâie oţet sare   Mod de preparare: Ceapa se curăţă, […]

 

 

Paste in sos de masline

Paste in sos de masline din: paste, masline, ulei, usturoi, ardei, ansoa, capere. Ingrediente: 500 g paste 150 g măsline negre fără sâmburi 3 linguri ulei 2 căţei usturoi un ardei iute uscat 6 fileuri anşoa 500 g roşii conservate 2 linguri capere   Mod de preparare: In ulei încins se pun la călit usturoiul, […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.