Paste cu carne tocata de curcan si sos

Printeaza

Paste cu carne tocata de curcan si sos din: carne tocata de curcan, paste, sos pesto, rosii, spanac, usturoi, parmezan, ulei de masline.

Ingrediente:Paste cu carne tocata de curcan si sos

  • ½ kg carne tocata de curcan
  • 1 pachet paste
  • 1 cana sos pesto
  • 1 cutie rosii, maruntite
  • 250 g spanac
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 1/2 cupe parmezan, ras
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C.

Fierbeti pastele al dente in apa cu sare. Scurgeti si pastrati o cana de lichid. Adaugati peste paste putin parmezan si sos pesto si amestecati. Intre timp, la foc mediu, gatiti carnea de curcan si usturoiul aproximativ 8 minute. Adaugati rosii si se amesteca.

Puneti spanacul, reduceti focul, acoperiti si gatiti aproximativ 2-3 minute. Apoi, adaugati pastele si se amesteca. Adaugati putin lichid, apoi transferati intr-un vas termorezistent.

Presarti restul de parmezan, stropiti cu putin ulei de masline, apoi dati la cuptor pentru 20-25 de minute. Scoateti din cuptor, lasati sa se raceasca timp de 5-10 minute, apoi serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.