Reteta zilei: Frigarui de porc cu legume
PrinteazaFrigarui de porc cu legume din: usturoi, ghimbir, sos de soia, ulei, miere, carne de porc, ceapa, ardei gras, ananas, sare, piper, coriandru, sos sriracha.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente marinată:
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 bucatica ghimbir proaspat, ras
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri ulei
- 1 lingura de miere
Ingrediente frigarui:
- 600gr carne de porc cuburi
- 1 ceapa
- 1 ardei gras verde
- 600gr ananas
- 1 lingura ulei
- sare și piper
Ingrediente topping-uri:
- ½ buchet coriandru
- sos sriracha, dupa gust
Mod de preparare:
Inmuiati frigaruile in apă timp de cel puțin 30 de minute.
Se prepară marinata amestecand ingredientele pentru a se combina.
Spalati carnea si adaugati intr-un bol. Turnati peste marinata.
Acoperiti si dati la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Taiati ceapa si ardeiul gras în bucăți. Scurgeti sucul de la ananas.
Adaugati ceapa si ardeiul intr-un bol, se adauga o lingura de ulei si se presara cu sare si piper.
Amestecati.
Pe fiecare bat de frigaruie infigeti alternativ bucati de carne si legume.
Puneti intr-o tava si dati la cuptor.
La fiecare 5 minute intoarceti, gatiti pana se rumenesc pe toate partile.
Serviti cu cu coriandru si sos sriracha.
Frigarui de porc cu legume
Pofta buna!
Foarte bune frigaruile de porc