Reteta zilei: Chiftele de miel cu sos de usturoi

Printeaza

Chiftele de miel cu sos de usturoi din: miel, ceapa, usturoi, chimion, turmeric, sare, piper, patrunjel, ou, ulei de masline, sos de usturoi.

Chiftele de miel cu sos de usturoi

Chiftele de miel cu sos de usturoi

Ingrediente: 

  • 1 kg carne tocata de miel
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 2 catei usturoi, tocat
  • 2 lingurite de chimion
  • 1 lingurita turmeric
  • ¾ lingurita sare
  • ¼ linguriță de piper negru
  • ¼ ceasca pătrunjel tocat
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sos de usturoi, pentru servire

Mod de preparare:

Combinați toate ingredientele, cu excepția oului.

Chiftele de miel cu sos de usturoi

Se adaugă ou și se amestecă până se omogenizeaza.

Chiftele de miel cu sos de usturoi

Formati chiftele.

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Prajiti chiftele in ulei incins.

Chiftele de miel cu sos de usturoi

Serviti calde, cu sos de usturoi.

Chiftele de miel cu sos de usturoi

Chiftele de miel cu sos de usturoi

Chiftele de miel cu sos de usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.