Chiftele Marinate – Aromă și Tradiție

Printeaza

Chiftele Marinate – Aromă și Tradiție din: carne tocata, ceapa, usturoi, ou, pesmet, sare, piper, ulei, bulion de rosii, zahar brun, paprika afumata, sare, piper.

O rețetă savuroasă care îmbină gustul autentic cu o notă modernă, perfectă pentru orice ocazie.

 

Ingrediente:

  • 500g carne tocată (amestec de porc și vită)
  • 1 ceapă medie, tocată fin
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 1 ou
  • 50g pesmet
  • Sare și piper după gust
  • Ulei pentru prăjire

Pentru sos:

 

Mod de preparare:

Amestecați carnea tocată cu ceapa, usturoiul, oul, pesmetul, sarea și piperul.

Formați chiftelele și prăjiți-le în ulei încins până devin aurii.

Pentru marinadă, combinați toate ingredientele și fierbeți la foc mic.

Adăugați chiftelele în marinadă și lăsați să fiarbă împreună pentru 10 minute.

Chiftele Marinate – Aromă și Tradiție

Valori Nutriționale (per porție):

  • Calorii: 350
  • Carbohidrați: 15g
  • Proteine: 25g
  • Grăsimi: 20g

 

Chiftelele marinate sunt o reinterpretare modernă a unei rețete tradiționale. Această variantă adaugă un plus de savoare și complexitate gustului clasic al chiftelutelor, făcându-le perfecte pentru orice masă specială.

Sperăm că vă veți bucura de această rețetă de chiftele marinate! Reveniți pe site-ul nostru pentru mai multe rețete delicioase și inspirație culinară. Nu uitați să ne împărtășiți experiența voastră cu această rețetă unică!

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Chiftele marinate din legume

Chiftele marinate din legume

Chiftele marinate din legume din: dovlecei, mazare, morcovi, cartofi, pesmet, oua, ceapa, ciuperci, rosii, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei 1 mână de mazăre 1 morcov 3-4 cartofi noi 2 linguri cu pesmet 2 ouă 2 linguri cu frunze de ceapa verde, tocate mărunt Pentru sos: 1 ceapă 200 g ciuperci tăiate mărunt 2 […]

Chiftele marinate cu verdeata

Chiftele marinate cu verdeata

Chiftele marinate cu verdeata din: carne tocata, ceapa, oua, faina, ulei, pesmet, sare, piper, marar, patrunjel. Ingrediente: 700 g carne tocată amestec (vită + porc) 1 ceapă mare 1 legătură de mărar 1 legătură de pătrunjel 2 ouă 1 lingură pesmet făină ulei sare piper Pentru sos: 1 cutie pulpă de roşii 1 ceapă mare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.