Reteta zilei: Aripioare in crusta cu usturoi

Printeaza

Aripioare in crusta cu usturoi din: aripi, miere, sos de soia, usturoi, praf de chili, ulei, sare.

Aripioare in crusta cu usturoi

Ingrediente:

  • 12 aripi de pui
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 căței de usturoi tocat
  • 1/3 linguriță praf de chili
  • 1 1/2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Spălați aripile de pui, scurgeți-le cu un prosop de hârtie și puneți-le într-un castron mare.

Aripioare in crusta cu usturoi

Presărați cu sare și chili. Combinați sucul de soia, mierea și usturoiul. Înveliți bine aripile în amestec. Marinati la frigider cel putin 1 ora.
Preîncălziți cuptorul la 190C.

Așezați aripile de pui într-un vas de copt uns.

Aripioare in crusta cu usturoi
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 50 minute.

Serviti calde.

Aripioare in crusta cu usturoi

Aripioare in crusta cu usturoi

Aripioare in crusta cu usturoi

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Aripioare in crusta cu usturoi
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.