Rețeta Autentică de Cașcaval Pane – Secretul Gustului Perfect

Printeaza

Rețeta Autentică de Cașcaval Pane – Secretul Gustului Perfect din: cascaval, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei.

Descoperă rețeta tradițională de cașcaval pane, cu un gust inegalabil. Iată cum să obții crocanteala perfectă și să impresionezi cu această delicatesă!

Ingrediente:

  • 4 bucăți de cașcaval (aproximativ 200g fiecare)
  • 2 ouă mari
  • 100g făină
  • 150g pesmet
  • Sare și piper după gust
  • Ulei pentru prăjit

 

 

Mod de preparare:

Bate ouăle într-un bol adânc și asezonează-le cu sare și piper. Taie cașcavalul în bucăți de dimensiunea dorită.

Trece fiecare bucată de cașcaval prin făină, apoi prin ou, și la final prin pesmet.

Încinge uleiul într-o tigaie și prăjește bucățile de cașcaval până devin aurii.

Scoate cașcavalul pe un șervet de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.

Rețeta Autentică de Cașcaval Pane – Secretul Gustului Perfect

Valori nutriționale (per porție):

  • Calorii: 320 kcal
  • Carbohidrați: 15g
  • Proteine: 18g
  • Grăsimi: 22g

 

De-a lungul timpului, rețeta a suferit diverse modificări, dar principiul de bază – cașcavalul crocant la exterior și moale la interior – a rămas neschimbat.

Acest fel de mâncare este perfect pentru ocazii speciale, dar și pentru o cină obișnuită, alături de o salată verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cascaval pane cu faina de malai

Cascaval pane in pesmet

Cascaval pane in pesmet din: cascaval, faina, pesmet, oua, ulei. Ingrediente: 600 g cascaval mai tare 3 linguri de faina 4 linguri de pesmet 2 oua 100 ml ulei   Mod de preparare: Caşcavalul se curăţă de coajă şi se taie în felii de circa 100 g.  Se tavalesc feliile de cascaval prin faina, apoi […]

 

Caşcaval pane cu alune prăjite

Reteta zilei: Cascaval pane

Cascaval pane din: cascaval, oua, faina, sare, ulei. Ingrediente: cascaval doua oua faina sare ulei sau unt     Mod de preparare: Se face un sos din cele doua oua batute cu putina sare si doua linguri de faina. Sosul trebuie sa fie putin mai gros. Se topeste untul in tigaie la foc mic si […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.