Reteta clasica: Cascaval pane

Printeaza

Cascaval pane din: cascaval, ulei, ou, faina, pesmet.

Ingrediente:Cascaval pane

  • 150 g caşcaval
  • ulei
  • 1 ou
  • făină
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Caşcavalul se taie în felii mai mari şi mai groase (1-1,5 cm). Feliile se dau prin făină, ou bătut şi apoi pesmet.

După aceea, sunt prăjite pe ambele părţi într-o tigaie cu ulei încins (baie de ulei).

Se servesc fierbinţi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.