Reteta zilei: Cascaval pane

Printeaza

Cascaval pane din: cascaval, oua, faina, sare, ulei.

Cascaval pane

Ingrediente:

  • cascaval
  • doua oua
  • faina
  • sare
  • ulei sau unt

 

 

Mod de preparare:

Se face un sos din cele doua oua batute cu putina sare si doua linguri de faina. Sosul trebuie sa fie putin mai gros.

Cascaval pane

Se topeste untul in tigaie la foc mic si se prajesc feliile de cascaval trecute prin sosul bechamel (cel folosit pentru snitele).

Cascaval_pane_02

Se serveste cald, cascavalul topindu-se sub crusta aurie a sosului bechamel.

Cascaval_pane_03

Cascaval pane

Cascaval_pane_03

Poftă bună

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-cascaval-pane html

2 comentarii

  1. frumos bravo chiar o sa vin la restaurant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.