Cascaval pane, in faina si pesmet

Printeaza

Cascaval pane, in faina si pesmet din: cascaval, oua, grasime, pesmet.

Retete culinare

Ingrediente:

  • 12 felii cascaval
  • 1-2 oua
  • 2 linguri grasime
  • 1 lingura faina
  • pesmet

 

 

Mod de preparare

Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou.

Se prajeste in grasime incinsa.

Se poate face si dintr-o compozitie groasa din ou batut cu faina si putin lapte

Se serveste fierbinte

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.