Mancare cu carne de porc, carnati afumati, creier si ciuperci

Printeaza

Mancare cu carne de porc, carnati afumati, creier si ciuperci

Ingrediente:Mancare cu carne de porc, carnati afumati, creier si ciuperci

  • 400 g carne de porc
  • 200 g cârnaţi afumaţj
  • 150 g creier
  • 300 g ciuperci
  • 1 linguriţă bulion
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 150 ml ulei
  • 2 legături verdeaţă
  • 2 pahare de vin
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi mari, o sărezi şi o prăjeşti în ulei. Adaugi câmaţii şi ciupercile tăiate feliuţe şi le laşi să se călească împreună.

Cureţi usturoiul, îl tai, îl căleşti în ulei, pui şi creierul tăiat bucăţele şi mai laşi pe foc câte­va minute.

Le amesteci apoi cu carnea, câmaţii şi ciupercile şi le mai căleşti puţin.

Stingi cu bulion amestecat în prealabil cu vinul şi verdeaţa tăiată mărunt.

Potriveşti gustul de sare şi mai fierbi câteva minute. E bună caldă, cu mă­măliguţă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.