Friptura de iepure cu legume

Printeaza

Friptura de iepure cu legume din: pulpe de iepure, cartofi, morcovi, vin, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Friptura de iepure cu legume

  • 4 pulpe de iepure
  • 300 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 4 roşii
  • 1 pahar vin
  • cimbru proaspăt
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o laşi să se scurgă pe un şervet absorbant. Cureţi legumele, le speli şi le tai după preferinţă. Le aşezi într-o tavă, iar carnea deasupra.

Presari sare, piper, cimbru, torni vinul şi puţină apă şi coci preparatul 180°C, timp de 45-50 de minute, în acest timp, scoţi periodic tava şi stropeşti carnea cu sosul format.

O poţi întoarce, pentru a se rumeni uniform.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.