Feta cu Pătrunjel: Rețeta Aromată

Printeaza

Feta cu Pătrunjel: Rețeta Aromată din: branza feta, patrunjel, usturoi, ulei de masline, ardei iute. Daca esti in cautarea unei gustari rapide si delicioase, Branza Feta cu Patrunjel este solutia perfecta!

Aceasta reteta aduce impreuna savoarea branzetii Feta, aromele proaspete ale patrunjelului si o nota picanta data de ardeiul iute.

Aceasta pasta aromata poate fi savurata pe paine prajita sau ca un dip pentru legume proaspete.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Incepe prin a scurge branza Feta de excesul de apa si pune-o intr-un castron.

Adauga patrunjelul tocat si usturoiul la branza.

Daca iti doresti un pic de picant, adauga ardeiul iute, taiat foarte fin.

Adauga uleiul de masline si amesteca totul bine pana obtii o pasta omogena.

Poti ajusta aromele prin adaugarea mai multui patrunjel sau usturoi, in functie de preferinte.

Pasta este gata de servit! Poate fi intinsa pe paine prajita proaspata sau folosita ca un dip pentru legume proaspete.

Feta cu Pătrunjel: Rețeta Aromată

Informații Nutriționale (pe porție):

  • Calorii: Aproximativ 120 kcal
  • Carbohidrați: 1g
  • Proteine: 5g
  • Grăsimi: 10g

 

Reteta de Branza Feta cu Patrunjel este o delicatesa mediteraneana ce are la baza branza, un ingredient traditional grecesc cu o istorie bogata.

Patrunjelul adauga o nota de prospetime si culoare, iar usturoiul si ardeiul iute aduc un plus de savoare. Aceasta pasta se potriveste perfect pentru un aperitiv rapid sau pentru a completa o masa festiva.

Este o optiune rapida si delicioasa pentru orice ocazie. Cu aromele sale bogate si textura cremoasa, este o gustare sau un dip pe care il vei savura mereu.

Aceasta reteta simpla si gustoasa aduce in farfurie aromele Mediteranei si poate fi pregatita in doar cateva minute. Incercati-o si veti fi incantati de rezultat!

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Salată de leurda cu branza feta

Salată de leurda cu branza feta din: leurda, branza feta, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper. Această salată este o opțiune sănătoasă și gustoasă, bogată în arome și nutrienți. Leurda adaugă un gust ușor de usturoi, în timp ce brânza feta oferă o notă sărată și cremoasă. Ingrediente: 200 de grame de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.