Crabi cu sos cu miere

Printeaza

Crabi cu sos cu miere din: crabi, unt, miere, ceapa, patrunjel, piper, sare.

Ingrediente:Crabi cu sos cu miere

  • 400 g crabi
  • 200 g unt
  • 2 linguri miere
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • piper alb măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Crabii se spală, se curăţă şi se pun la fiert pentru 30 de minute într-o cratiţă cu apă clocotită şi sare. Ceapa se spală, se toacă fin şi se pune la prăjit într-o tigaie, împreună cu untul.

Când este călită bine, se adaugă făina, se amestecă repede, se pune mierea şi se stinge sosul cu puţină apă călduţă. Sosul se toarnă peste crabi şi se amestecă.

Se potriveşte de sare şi piper. Se mai fierbe un sfert de oră, la foc mic.

Crabii se servesc cu pătrunjel verde presărat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.