Clatite cu morcov si fasole verde

Printeaza

Clatite cu morcov si fasole verde din: oua, lapte, faina, boia, fasole verde, morcov, crema de branza, ceapa verde, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

Pentru clătite:

  • 2 ouă
  • 450 ml lapte
  • 200 g făină
  • boiâ dulce
  • sare

Pentru umplutură:

  • 500 g fasole verde din conservă
  • 1 morcov
  • 350-400 g cremă de brânză
  • 1 legătură ceapă verde
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare Clatite cu morcov si fasole verde:

Baţi ouăle, apoi adaugi laptele şi omogenizezi bine. Torni în ploaie şi făina, amestecând cu telul, ca să eviţi formarea cocoloaşelor.

Pui un praf de sare şi boia dulce. Trebuie să obţii un aluat de consistenţa smântânii.

Incingi puţin ulei într-o tigaie şi coci clătitele pe ambele părţi şi le ţii la răcit.

Scurgi fasolea, o treci printr-un jet de apă rece şi o laşi la scurs. Separat, fierbi, cu sare după gust, morcovul tăiat bastonaşe subţiri.

Crema de brânză o combini cu ceapa verde, tocată fin, şi intinzi, în strat subţire, pe fiecare clătită.

Pui şi bastonaşe cu morcov, fasole verde şi rulezi strâns. Dacă e cazul, asiguri cu scobitori.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.