Clatite cu legume – reteta pentru diabetici

Printeaza

Clatite cu legume – reteta pentru diabetici din: oua, faina, lapte, ulei, sare, ardei grasi, ceapa, dovlecei, morcovi, sare, piper, patrunjel. Reteta pentru diabetici.

Diabetul de tip 1 apare atunci când pancreasul nu produce suficient insulină, un hormon care reglează nivelul zahărului din sânge. Persoanele cu diabet de tip 1 trebuie să își administreze insulină zilnic pentru a rămâne în viață.

Diabetul de tip 2 este mult mai comun și apare atunci când organismul nu produce suficientă insulină sau nu o utilizează eficient. Acesta poate fi influențat de factori precum genetica, stilul de viață și mediul înconjurător.

Simptomele comune ale diabetului includ sete excesivă, urinări frecvente, oboseală, pierdere în greutate fără un motiv aparent și vedere încețoșată.

 

Ingrediente

  • 3 oua
  • 4 parti faina
  • 1 l lapte
  • 5 lingura ulei
  • sare
  • 4 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 500 g dovlecei
  • 4 morcovi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare

Se fac clatitele in mod normal. Legumele se taie, se calesc si se sareaza, pipereaza dupa gust.

Se pune patrunjelul verde taiat marunt si se umple clatitele cu acest amestec de legume.

Se impaturesc apoi se prajesc pana prind culoare.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta gem de zmeura pentru diabetici

Reteta gem de zmeura pentru diabetici

Reteta gem de zmeura pentru diabetici din: zmeura, agar-agar, rachiu, fructoca, lamaie. Ingrediente: 600 g zmeură 4 linguriţe agar-agar 4 cl rachiu de zmeură 200 g fructoză sucul de la 1 lămâie   Mod de preparare: Zmeura se alege cu grijă, se clăteşte scurt şi se toarnă într-o cratiţă împreună cu fructoza. Intr-o ceaşcă se […]

 

Reteta gem de caise pentru diabetici

Reteta gem de caise pentru diabetici

Reteta gem de caise pentru diabetici din: caise, agar-agar, lamaie, indulcitor. Ingrediente: 1000 g caise îndulcitor, conform instrucţiunilor de pe pachet 4 linguriţe de agar-agar sucul de la 1 lămâie     Mod de preparare: Caisele se spală, se curăţă de sâmburi şi se taie bucăţi mici. Se toarnă în cratiţă şi se aduc la […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.