Ciorba de pui cu legume

Printeaza

Ciorba de pui cu legume din: piept de pui, ceapa, ardei, morcovi, rosii, dovlecei, praz, patrunjel si ulei de masline.

Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului.

Carnea de pui are un conținut redus de grăsimi saturate în comparație cu alte surse de proteine animale, cum ar fi carnea roșie. Acest lucru poate ajuta la menținerea unui nivel sănătos al colesterolului.

Datorită conținutului său bogat de proteine, carnea de pui este o opțiune excelentă pentru sportivi și pentru cei care doresc să își dezvolte masa musculară.

 

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Se fierb piepţii de pui. Se curăţă spuma. După ce s-a lim­pezit apa, se adaugă o linguriţă de ulei de măsline.

Se curăţă legumele, se spală si se pun întregi în supă. Se acoperă cu un capac si se fierb.

Separat, se opăresc roşiile, se decojesc şi se pasează. Se scot legumele şi carnea în sită.

Do­vleceii, morcovii şi ardeii se pa­sează şi se adaugă în zeama în care au fiert, împreună cu sucul de roşii.

Bucăţile de pui se taie cubuleţe şi se adaugă în supă.

 

Ciorba de pui cu legume

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.