Crema de cacao fara ou

Printeaza

Crema de cacao fara ou din: lapte, cacao, faina, zahar, unt, rom.

Ingrediente:Crema de cacao fara ou

  • 1/2 l lapte
  • 1 lingură cacao
  • 3 linguri făină
  • 4 linguri zahăr
  • 100 g unt proaspăt
  • 2 linguri rom

 

Mod de preparare:

Se dizolvă cacao, făina şi zahărul cu puţin lapte rece. Se freacă bine până nu mai rămâne nici un cocoloş, se toarnă cu încetul 1/2 l de lapte, se pune crema pe foc şi se amestecă până se leagă.

Se dă la o parte şi când este aproape rece, se pune untul proaspăt, tăiat în bucăţele mici şi două linguri de rom.

Se freacă până ce untul s-a amestecat cu crema.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Rulada cu cacao si crema de branza

Rulada cu cacao si crema de branza

Rulada cu cacao si crema de branza din: oua, zahar, faina, cacao, unt, crema de branza, zahar pudra vanilat. Ingrediente: Pentru blat: 4 ouă 120 g + o linguriţă zahăr 100 g făină 20 g cacao 25 g unt Pentru umplutură: 500 g cremă de brânză 100 g zahăr pudră vanilat Pentru servit: cacao   […]

Fursecuri_cu_crema_de_cacao

Fursecuri cu crema de cacao

Fursecuri cu crema de cacao din: faina, unt, zahar, miez de nuca, ou, bicarbonat, cacao, rom. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină 200 g unt 150 g zahăr pudră 150 g miez de nucă 1 ou 1 vârf de cuţit bicarbonat 1/2 linguriţă zeamă de lămâie 1 plic zahăr vanilinat coajă de la 1 lămâie […]

Fursecuri cu crema de cacao si rom

Fursecuri cu crema de cacao si rom

Fursecuri cu crema de cacao si rom din: margarina, faina, zahar, rom, praf de copt, lamaie. Ingrediente: Pentru aluat: 150 g margarină 200 g făină 100 g zahăr 1 lingură rom 1 plic praf de copt coajă rasă de lămâie Pentru cremă: 150 g unt la temperatura camerei 100 g zahăr pudră 50 g cacao […]

Prajitura cu cacao si crema de portocale

Prajitura cu cacao si crema de portocale

Prajitura cu cacao si crema de portocale din: ulei, suc de rosii, bicarbonat, zahar, praf de sare, cacao, faina, nectar de portocale, budinca, margarina, gem. Ingrediente: câte 15 linguri ulei şi suc de roşii 5 linguri zahăr 1 vârf de cuţit linguriţă bicarbonat 1 praf de sare 3 linguri cacao circa 500 g făină Pentru […]

 

Prajitura de casa cu crema de cacao

Prajitura de casa cu crema de cacao

Prajitura de casa cu crema de cacao din: zahar, faina, vanilie, biscuiti, oua, ulei, sare, lapte, unt, nuca, ciocolata. Ingrediente: Pentru blat: 6 linguri zahăr 7 linguri făină esenţă vanilie 1/2 kg biscuiţi populari 5 ouă o lingură ulei sare Pentru cremă: 750 ml lapte 2 plicuri praf pentru budincă de cacao 10 linguri zahăr […]

 

Reteta zilei: Crema de alune cu cacao

Crema de alune cu cacao din: alune, cacao, nectar de agave, esenta de vanilie, ulei, sare. Ingrediente: 1 cană alune ¼ cana cacao 5 linguri nectar de agave 1 lingură esenta de vanilie 1 lingură ulei 1 praf sare   Mod de preparare: Prăjiți alunele timp de 8-10 minute. Transferați alunele pe un prosop și […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • cum se face crema de ciocolata
  • crema de cacao
  • crema de ciocolata fiarta
  • cum se face crema de cacao
  • crema fiarta de ciocolata
  • crema fara ou
  • crema fara oua
  • crema de cacao fiarta
  • crema de ciocolată fara oua
  • crema de ciocolata fara lapte

7 comentarii

  1. foarte bine

  2. Pai datorita find faptului ca nu am cum sa procez..voi incerca..afara ploua..e bine creste rosile,orezu,porumbul, mi-a sp bunica ca cand ploua creste ovazul.pateul,porci..ps daca nu ar mai fi pateurile nu am mai avea porci..maistau 2-3 zile..si pe urma la sp la astia ca plec pe ste 2-3 ani!

  3. A iesit buna reteta?

  4. Nu stiu ca n am facut-o, dar intreb si eu acelasi lucru daca a iesit buna reteta

  5. Florin Stancu

    @Ionut – folosesti ceva tare, nu-i asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.