Rulada aperitiv cu sunca si branza

Printeaza

Rulada aperitiv cu sunca si branza din: oua, apa, faina, sare, crema de branza, ardei gras, masline, sunca presata.

Ingrediente:

Pentru blat:

  • 5 ouă
  • 5 linguri apă rece
  • 10 linguri făină
  • sare

Pentru umplutură:

  • 2 cutii cremă de brânză
  • un ardei roşu
  • un ardei galben
  • un ardei verde
  • 10 măsline
  • 100 g şuncă presată

 

Mod de preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Se bat albuşurile spumă, apoi se pun si celelalte ingrediente pe rând.

Compoziţia se dă la cuptor, iar când este gata se scoate, se lasă să se răcorească 5 minute, apoi se scoate pe un prosop umed.

După ce se mai răceşte 5 minute, se rulează cu prosopul si se lasă aşa până când se pregăteşte umplutura.

Pentru umplutură, se taie ardeii şi şunca presată cubuleţe, iar măslinele feliuţe, care apoi se încorporează în crema de brânză.

Compoziţia obţinută se întinde pe blat, care se rulează.

Rulada se dă la rece până la servire.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.