Rulada cu branza de vaca

Printeaza

Rulada cu branza de vaca din: branza, pate de ficat, oua, unt, gogosari, sare, piper.

Ingrediente:Rulada cu branza de vaca

  • 1 kg brânză de vaci
  • 1 conservă pate de ficat
  • 8 gălbenuşuri fierte
  • 1 pachet de unt
  • 6 gogoşari muraţi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Imparte untul în trei părţi. Prima parte freac-o bine cu brânza până devine o pastă. Adaugă doi gogoşari tăiaţi cubuleţe, sare şi piper, întinde compoziţia obţinută pe o folie alimentară.

Freacă a doua parte de unt cu pateul de ficat şi adaugă doi gogoşari tăiaţi cubuleţe, sare şi piper. întinde această compoziţie peste prima.

A treia parte de unt freac-o bine cu gălbenuşurile,adaugă restul de gogoşari tăiaţi cubuleţe, sare şi piper. întinde compoziţia peste a doua, pe urmă rulează şi dă la frigider pentru 2 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.