Pulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc cu os, bere, miere, ketchup, boia dulce, patrunjel. Ingrediente: 2,1 kg pulpă de porc cu os 330 ml bere 4 linguri miere 4 linguri ketchup 4 linguri boia dulce 1 lingură pătrunjel proaspat, tocat Mod de preparare: Încinge cuptorul la semnul 3/170°C. În tava de friptură […]
Craciun
PrinteazaCraciun:
Ardei umpluti cu carne tocata de porc
Ardei umpluti cu carne tocata de porc din: ardei grasi, carne tocata de porc, orez, ceapa, morcov, sos de rosii, patrunjel, sare, ulei. Ingrediente: 6 ardei grasi 500 g carne tocata de porc 1 ceascuta cu orez 1 ceapa 1 morcov 100 ml sos de rosii 1 legatura de patrunjel sare ulei Mod de […]
Ciorbă maramureşeană
Ciorbă maramureşeană din: carne de porc, piept de pui, cartofi, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa, castraveti murati, fasole pastai, ciuperci, ulei, piper, boia, smantana, aluat de placinta. Ingrediente: 700 g carne de porc 500 g piept de pui 500 g cartofi 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 ceapa 100 g […]
Mancare de carne cu dovlecei
Mancare de carne cu dovlecei din: carne de porc, ardei capia, pasta de tomate, rosii, usturoi, dovlecei, ceapa, ardei iute, cartofi, faina, galbenus, ulei, sare, piper, marar, malai, varza rosie, gogonele. Ingrediente: 600 g carne de porc 4 ardei capia pasta de tomate doua rosii 4 catei de usturoi doi dovlecei doua cepe un ardei […]
Mancare cu carnati, muschi tiganesc si pulpa de porc
Mancare cu carnati, muschi tiganesc si pulpa de porc din: carnati oltenesti, carnati de porc, toba, muschi tiganesc, pulpa, ceapa, ulei, bulion, supa de oase, vin, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 80 g carnati oltenesti 80 g carnati de porc 70 g toba 100 g muschi tiganesc 150 g pulpa de porc 200 g ceapa 100 […]
Pofta buna!